Bunjar Bunjaku som dömdes av till nio års fängelse för den brutala misshandeln/mordförsök av sin flickvän överklagar sin dom till hovrätten.

– Han kräver att åtalet mot honom ogillas och han ska slippa betala skadestånd på 120000 kr till kvinnan. Han oberopar att han inget minns av händelsen som ledde till den grova, brutala misshandeln. Han har hoppat och sparkat på kvinnans huvud ett antal ggr och tack vare hon kom snabbt till sjukhus är hon vid livet idag.

– Bunjar Banjaku har fått en ny försvarare, Leif Silbersky pga av att klienten saknar förtroende för advokat Thomas Magnusson som försvarade han i tingsrätten. Anmärkningsvärt är att detta är fjärde advokatbytet under samma mål, tidigare har dessa advokater avpolleterats, Jonas Faresjö, Uno Karlsson och Thomas Magnusson.

Kammaråklagare Britt-Louise Viklund svarade några dagar efter överklagandet med att själv överklaga och kräva att Bunjar Banjaku döms till ett strängare straff med motiveringen att ”Omständigheterna kräver ett längre straff”
Corren
Bloggen har redan tagit upp den här skitstövelns förehavanden i annat inlägg

– Livstids fängelse borde vara ett lämpligt straff för denna utländska entrepenör samt utvisning ur landet.
– Hur flickvännen mår finns just nu finns det inga uppgifter om men hon var iaf inte med på tingsrättsförhandlingarna och hade inte kunnat höras om händelsen. När rättegången var i tingsrätten var hon rullstolsbunden samt ej kontaktbar.

Efter lite letande hittade jag offrets konto på bilddagboken och kan publicera en bild på kvinnomisshandlaren. Jag har suddat ut offret samt barnet från bilden med tanke på deras situation.

Corren hade en hel del artiklar i samband med tingsrättsförhandlingarna och offrets pappa TV-intervjuvas med att säga ”Hoppas han får sin jävla dom”. Filmen finns att se på sidan jag länkar till.