Den misstänkte somaliske barnamördaren är frisläppt i brist på bevis men misstankarna kvarstår.
Sydsvenskan

————————————————————-
Gammalt blogginlägg från den 23 juni 2008


En 48 -årig man häktades idag av Jönköpings tingsrätt för mord på sin två åriga son. Han är på skäligen misstänkt för mordet vilket är den lägre graden och nu har åklagaren en vecka på sig att ta fram nya bevis för att få han omhäktad.
– Den misstänkte nekar till brott.

– Han ska ha mördat sin son när övriga i familjen tittade på tv. Ingen ska ha märkt nått förrän när ett syskon skulle titta till tvååringen och då var han livlös samt blod rann ur näsan.

– Den misstänkte beskrivs av släktingar som en person som är i behov av psykisk vård. Enligt polisen har han sökt hjälp hos de sociala myndigheter utan att få hjälp.
JNytt1
Jnytt2

Mannen lever inte ihop med barnets mor längre utan de är frånskilda. Mannen har tidigare anmälts av fd hustrun för misshandel och olaga hot men dök aldrig upp när det skulle vara rättegång. Han ska ha slagit henne inför sina barn.
Mannen är även misstänkt för att ha knivhotat en busschafför.
Jnytt3
G-T
Här är bilden när den misstänkte förs till förhandlingen i tingsrätten.

SvD

Enligt Jönköpingspostens papperstidning ska mannen vara somalier. Nu dröjer det väl några dagar så får vi läsa om hur han är ett offer, antagligen ett offer för kriget i Somalia som han har flytt från.
– Lite konstigt tycker jag att han ska vara eftersökt av tingsrätten för rättegång för att ha misshandlat sin fd hustru, sen lullar han omkring i hennes hem som han bor där.
– Misstänker de har gjort som de flesta somaliska familjer nämnligen skillt sig på ”svenskt vis” för att inkassera så mycket bidrag som möjligt. I Göteborg lever 50% av alla somalier med barn som ensamstående.
Sydsvenskan

Annonser