Idag har fd riksdagsledamoten Gunnar Nordmark (Fp) en debatt artikel i Smålandsposten med rubriken ”Sverigedemokraterna spelar på folks oro”.
– Han är vidare ordförande i Fp i Kronobergs län och kritiserar Sverigedemokraterna och dess ”bruna” kopplingar.
– Vad han menar med bruna kopplingar framkommer inte. I vanlig sann anda kommer han med den ena lögnen efter den andra. Det enda bruna man kan läsa sig till är skiten som levereras från artikelförfattaren.
– Sverigedemokraterna har inget med förintelsen att göra vilket hela första stycket i artikeln handlkar om. En smutskastnig av värre skådat slag mot de judiska medlemmarna i partiet.

– Partiets historia är just det en historia som dagens Sverigedemokrater har tvättat bort genom uteslutningar av de personer som visar sig inte vara Sverigedemokrater och står upp för partiprogrammet och som fattats i sann demokratisk anda i partiet.

– Detta är hämtat från bloggen Rakryggad.

Sossarna grundade världens första rasinstitut som låg till grund för Hitlers rasinstitut. Centern (dåvarande Bondeförbundet) var också drivande i detta projekt. Vänsterpartiet tog länge emot partistöd från Sovjetunionen, en diktatur och folkmordsstat av storleken större. Folkpartiet och Moderaterna (dåvarande Högerpartiet) samarbetade i många kommuner i valallianser med nationalsocialistiska partier under både 30- och 40-talet

– Sopa framför egen dörr innan ni börjar med att kritisera andra.

Vidare påstår artikelförfattaren att Sd har sammarbete med olika rasistiska, främlingsfientliga, antisemitiska personer och organisationer.

– De enda kontakter som pågår internationellt är med Danskt Folkeparti.

Han påstår vidare i debattartikeln att Sd spelar på folks oro.
– Det räcker med att gå ut på stan en kväll, så finns oron hos medborgarna, Sd är det enda partiet som vill/vågar ta tag i saken.
Debattartikel i SMP
– Noterbart om denne fd riksdagman är att han tog ett ”sabbatsår” när riksdagsplatsen försvann och under detta sabbatsår kvitterade han ut 40 000kr i månaden från riksdagen.
SR Kronoberg
Thoralf Alfsson, Sd Kalmar

När ska sakdebatten tas med Sd ist för dessa smutskastningskampanjer.

Det verkar som folkpartiets taktik är att jämföra Sverigedemokraterna och dess politik med Tyskland på 30-talet.
I Uppsala motionerade Sd om att stoppa flyktingmottagandet samt kräva en folkomröstning om dito mottagning.
Folkpartisten Mohamad Hassan kallar Sds förslag för ”osmakligt ” och kontrar med att Sds politik och gör denna jämförelsen ” – Det är en politik som påminner om 30-talet och Hitler, säger Mohamad Hassan (fp).”
Nyhetskanalen

Annonser