Vem kan ha missat att rättegången mot Englas banneman, Anders Eklund börjar i dag i Stockholms tingsrätts säkerhetssal.
– Inte för jag har någon minsta sympati för A. E. det minsta, har får säkert livstids fängelse och det förtjänar han. Vad jag mest reagerar på är att svenska journalistkåren har vänt in och ut på A.E. liv och leverne i resp blaska ett antal gånger. Det verkar inte finnas någon som helst respekt för offrens annhöriga i jakten på sensationsjournalistiken, här kan man undra var den svenska sk ” pressetiken” finns.

– När får vi medborgare läsa om samma ”uthängning” i media om Shino Mohamed Hashi med alias ”smygaren”, han är den värsta serievåldtäktsmannen i landets historia. Ett stycke svensk kriminalhistoria borde väl kunna sälja lösnummer. Han är misstänkt för 5 våldtäkter samt 2 våldtäktsförsök just nu men det kan komma att ökas eftersom utredningen om smygaren fortsätter.
– Åtalet mot smygaren är framflyttat till den 31 juli av Göteborgs tingsrätt och kommer antagligen flyttas fram ännu en gång.
– Varför kommer inte bilder och namn på smygaren i samma press som riktigt dreglar över Englamördaren. Inte kan väl det bero på att smygaren är en svart man från Afrika.
– Svensk som svensk har väl ingen betydelse i vanliga fall för smygaren är väl ”svensk” och svenskar ska väl behandlas lika i skvallerpressen.
– För vem är svensk och icke svensk, sånt kan man inte veta för alla är lika mycket värda eller?

– Varför får vi inte samma frosseri i media om denna våldtäktsman som smög sig in i natten hos ensamma kvinnor via balkongen eller öppet fönster och våldtog dem, som är en bit av landets kriminalhitoria.

Man mår nästan illa av att se på Expressen resp Aftonbladets förstasidor på nätet. Hur papperstidningarna ser ut kan jag bara tänka mig, har slutat köpa skiten.

Annonser