Idag har Expressen en ledare som heter ”Välkommen!” och som bland de första meningarna står det ”Vi skulle kunna vara många fler”
– Det finns tydligen folk i landet som anser att vi skulle kunna vara en befolkning upp emot 160 miljoner. Nu kom ifs den summan från Torbjörn Björkman, Proletären.
– Miljömuppen Lena Klevenås tycker 30 miljoner är en summa att efterstäva och befolkningsökningen ska väl ske med en obegränsad invandring av hederskulturer från Mellan -Östern samt kryddad med några miljoner analfabeter från Afrikas horn.
– Anders Ferm (s) och Mauricio Rojas (fp) höjde budet till 50 miljoner.
Journalisten Jenny Morelli drog till med 80 miljoner i Kommunalarbetaren.

Vem som skrivit ledaren på Exp(o)pressen framkommer inte men man kan misstänka att haschdimman har legat tät inne på ledarexpeditionen när detta skrevs.
– Ingenting skulle förstöra Sverige mer än att sätta stopp för invandringen står det.

Då undrar jag i vilken verklighet denna skribent lever i när dimman har skingrats, här kan man dagligdags läsa om att räddningstjänsten inte kan utföra sitt jobb pga att de blir utsatta för stenregn och andra hot, polisen får sina fordon vandaliserade. Våldet i samhället har ökat och massvis med människor känner sig otrygga i sin tillvaro. Många vågar inte gå ut i våra kulturberikande områden/städer med risk för att utsätta sig för det ”mångkulturella smörgåsbordet” som personrån, våldtäkter, misshandel, verbalt bli kallad det mesta osv.
– Dessa saker jag pekar på fanns inte på kartan innan massinvandringen tog fart i landet iaf inte i den omfattning som landet berikas med nu.
– Nu lever en halv miljon människor i sk ”utanförskapsområden” och antagligen kommer inte den siffran att minska med att ta in 100 000-tals lycksökare från tredje världen.

En vettig sak står det iaf i artikeln nämnligen ” Att invandringspolitiken, i synnerhet integrationsaspekten, varit katastrofal är inte invandrarnas fel.”
– Självklart har skribenten ingen lösning på problemet mer än att ”Ingenting skulle förstöra Sverige mer än att sätta stopp för invandringen”

– Det finns inte ett enda vettigt förslag hos de sju riksdagspartierna hur man ska komma tillrätta med den havererade invandringspolitiken.
– Det finns inte ett enda litet krav från samhället på dessa lycksökare som kommer hit för att få PUT med livstids försörjning av skattebetalarna i Konungariket Sverige, självkart kravlöst på motprestationer.
– Skulle något av dessa sju partier komma med ett förslag så skulle antagligen hela landets samlade journalistkår hudflänga detta parti. Det är detta de sju partierna vet om, därför kommer inga vettiga förslag.
Expressen ledare

– Ingenting har förstört Sverige så som dom senaste decenniernas kravlösa misslyckade integrations/invandrings politik.
– Sveriges samlade journalistkår har ett ansvar att massinvandringens konsekvenser har mörkats för Konungarikets medborgare.

Janne Josefsson intervjuvas i Helsingborgs Dagblad 2008-02-10

Den andra är det låga förtroendet journalister har hos allmänheten. Han menar att det beror på den bristande rapporteringen från baksidan av det mångkulturella samhället.
-Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare, säger han.

Annonser