Vad håller på att hända i samhället egentligen, här kan man läsa om ett pojkgäng med småkillar som råkar sparka över sin fotboll på fel planhalva. Resultatet av att bollen kom på fel planhalva är att en 13 årig kille fick föras till sjukhus efter ha blivit misshandlad av ett gäng på ett 10 -tal personer. Gärningsmännen är i 20-30 års åldern, de försvann som fega råttor i ett flertal fordon från platsen.

13 åringen ligger i skrivande stund kvar på sjukhuset efter ha blivit nedslagen av 4 killar, sen när han reste på sig och gick därifrån rusade dessa ligister efter honom och sänkte han för gott med diverse karatesparkar.

– Här kan man undra varför inget signalement finns med i artikeln, finns en hel del vittnen enligt polisen.
Helsingborgs Dagblad skriver att polisen inte fått samstämmiga signalement på gärningsmännen, vidare vill polisen komma i kontakt med två hundägare som dök upp i samband med misshandeln.

– Vilka fordon försvann det här ligistgänget i? Märke och ev färg borde någon ha kunnat beskriva.
– Om polisen tar detta på största allvar borde någon form av gärningsmanna- eller fordons beskrivning finnas med för att få in tips från allmänheten.
Polisen tror att gärningsmännen hör hemma i de södra delarna till Stockholm.
SvD
G-P

I Malmö kan man läsa om att en 14 årig kille hotades med att bli halshuggen om han inte gav bort sin mobiltelefon till en i gänget. Händelsen inträffade på Kornvägen i Arlöv. Självklart så var det ett ”ungdomsgäng” med 16-17 åringar och de ska ha varit fem stycken som attackerade den här stackars 14 -åringen. Han fick även mottaga några sparkar i ryggen.

– Man kan bara spekulera i vilka kulturer som gärna vill skära halsen av folk och djur.
– Polisen i Malmö har vittnesuppgifter från minst fyra personer men nått signalement på gärningsmännen kan man ej läsa i den här artikeln heller.

Annonser