Idag måndag häktades tre män för mordet på Marklandsgatan, i stadsdelen Högsbo i Göteborg. De häktade männen är 45, 19 och 16 år och brottsrubriceringen är skäligen misstänkta för mord.
Det är en pappa samt hans två söner.
I G-P kan man läsa att 19 åringen nyss åtalades för en diger lista med våldsbrott, flera fall av misshandel, hot, knivinnehav och övergrepp i rättssak.
– Enligt polisutredningen hamnar han ofta i bråk pga av att han provocerar fram bråk pga han bär så mycket ilska inom sig.
I gårdagen Expressen/G-T kunde man läsa att vittnen hade mailat G-Ts redaktion och skrev att det var pappan som sköt 21 -åringen i halsen. Det verkar vara en hel del vittnen som sett händelsen och åklagaren borde väl vet vad männen ska häktas för tycker jag.

I artikeln i G-P står det att 21 -åringen dödades av en machete.

Familjen som bor i den här villan i Högsbo och hyrs av sociala myndigheter åt familjen.

Familjen har ca 180 000 kr i skulder varav pappans del i skulderna är 100 000kr, dessutom finns ingen taxerad inkomst.
– I det Nya Sverige belönas du med villaboende bara du kommer från rätt kultur, självklart är det Svenne skattebetalare som står för pröjset.
Källa Fria Nyheter som även har tagit del av häktningsbeslutet.

Bloggen Högerkänga har ett utmärkt reportage om den här händelsen.

Dettta har inget med mordet i Göteborg att göra men vill gärna delge bloggens läsare en insändare i bloggen Fria Nyheter, det är en kulturberikare som vill ha en insändare publicerad. Antagligen är insändaren kopplad till att bloggen gått ut med namn och bild på de två dömda våldtäktsmännen.
Fria Nyheter del 1

Annonser