Efter ha skummat igenom vad våra tidningsdrakar skriver idag så slår det mig att det verkar vara en massa knivar och andra vapen som används i det ”Nya Sverige” som är så spännande enligt statsminister Fredik Reinfeldt. I de flesta fallen så finns det inga gripna för brottet. I det Nya Sverige ska man misshandla i gäng, många mot en.

Göteborgs Posten skriver om ett ungdomsgäng på ca 10 – 20 personer som råkade i bråk med varandra och resultatet blev att en av ungdomarna fick en kniv i bröstet. Händelsen utspelade sig i Nol några mil norr om Göteborg.

Igår, lördag kan man läsa i G-P om att en bror knivskar sin bror i Kungälv, samt att under natten till lördagen inträffade ett större slagsmål mellan ungdomsgäng i centrala Kungälv med ett 20 tal personer inblandade.

Lund: Ett ungdomsgäng på ca 10 personer hoppar på två killar som är på hemväg från krogen. Resultatet är att de misshandlade fick tillbringa natten på sjukhus samt åtta ligister fick tillbringa den hos polisen efter att vittnen pekat ut dessa.

Helsingborg: En person tog en svarttaxi vid tretiden. Han skulle resa mellan Helsingborg – Båstad och innan färden var över drog föraren fram en pistol och rånade sin passagerare. Den rånade personen fick gå till Båstad.

Malmö: Polisen grep en misstänkt för att ha hotat att skjuta en krogvakt, polisen fann ett vapen men betraktar det inte som ”skarpt”, det visade sig vara en startpistol.
SvD

Under tennisveckan i Båstad har tre våldtäkter och ett våldtäktsförsök anmälts.

Kvinna drog kniv på psyklinik i Visby. Personalen lyckades avväpna kvinnan som trängt sig in på kliniken.

Socialsekreterare misshandlades: En socialsekreterare blev misshandlad när han besökte en kvinna som misshandlats av sin man. Händelsen utspelade sig i Eskilstuna. Gärningsmannen är på fri fot.

Östergötland: Polisen i Östergötland hade en hektisk natt, en fullbordad våldtäkt, ett våldtäktsförsök hör till de grövsta av de 10 -tals våldsbrott som hände under natten till söndagen. Några personrån, misshandel, butiksrån hör till ”våldsfloran” som östgötarna har berikats med under det senaste dygnet.

Multikulturens Mecka Södertälje: länstidnigen i Södertälje belönar sina läsare en egen delsida ”Blåljus”. Där kan man läsa om de senaste händelserna.

Västerås: ”Buspojkar” åker runt på moppar och skjuter med luftvapen, en kvinna fick sin klänning sönderskjuten.

I våldets Sverige så får hederliga medborgare flytta åt sidan. I rädsla för att vara nästa som drabbas av våldsverkaren, med vapen i hand, med drogögon mitt i ansiktet, så vet vi inte vad den här personen är kapabel att göra.

– Vad gör du Fredik Reinfeldt för att våldet ska minska i landet?
– Alliansregeringen har nu suttit vid makten i snart 2 år och någon minskning på våldsbrotten , våldtäkterna eller det oprovcerande våldet finns inga tecken som helst på att minska, snarare tvärtom.
– Eller är det som landets egen ”Bagdad Bob” Jerzi Sarnecki säger att anmälningsbenägenheten har ökat bara, det är inte antalet brott som ökat.

Annonser