Igår var det kristdemokraternas (Kd) dag i Almedalen på Gotland och Göran Hägglund gick till attack mot sverigedemokraterna och som vanligt kom det en hel del påhopp om nazistuniformer och hitlerhälsningar på Sds möten. Göran hade haft stor vånda inför sitt tal om han överhuvudtaget skulle ta upp sverigedemokraterna i talet. Självklart dök Monas Zlatan upp i talet, i brist på egen fantasi så kopierar han detta. Sen pratade han om fiskerätter i sitt tal och Göran verkar ha fått bottennapp. Kan du inte bättre än så här får du nog ägna dig åt rödingfiske i Vättern efter valet 2010.
– Göran, du får förbereda ditt parti för sista smörjelsen.

– Så här ser Kds krigherre ut i sin uniform när han är ute på röstfiske, knäpp bara i halsen, på med koppel och läderstövlar. Det blir rätt komiskt när han pratar om brunskjortor osv.

Det är inte många år sedan medlemmar i sverigedemokraterna dök upp i naziuniform vid partiets arrangemang, sade Göran Hägglund.

– Jag tycker Göran har annammat en lightverson av sommaruniformen.

– Kristdemokraterna har vikande opinionsiffror och Göran vet att Kds värdekonservativa väljare är på gång bort från partiet. Jag kan inte tro att Kds kristna, konservativa väljare ser islamiseringen av landet med blinda ögon. Kd är precis som alla andra partier nummera, antagligen är den politiska scenen för liten för alla dessa ”mittenpartier”. På Alf Svenssons tid gick partiet till val på värdefrågor som abort, vårdnadsbidrag och familjefrågor. Alf attraherade många pensionärer på sin tid som partiledare. De här värdefrågorna gjorde partiet existensberättigat men idag så är Kd som vilket av alla flummande multikulti partier som helst. Du får nog förbereda dig på att sitta på terassen i ”vita Bankeryd” och titta ut över Vättern i slutet av september 2010.

– Om inte Göran Hägglund börjar se den verklighet som alla pensionärer, ungdomar, handikappade eller sjukpensionärer lever i, där det mesta av samhällets resurser går till invandrargrupper som inte kan eller vill försörja sig själva kommer Kd åka ur riksdagen.

– Göran medger iaf att intergrationspolitiken har misslyckats i landet och det är inte invandrarnas fel, det är Görans och de övriga politikernas ansvar. Men som vanligt får man ej höra något förslag för hur man ska bota ”Moder Svea”, bara man ser till att hålla borta Sd från riksdagen så löser det sig nog resonerar Göran och övriga partier. Man angriper inte symptomen utan mer den som vill rätta till den havererade intergrationspolitiken. De angriper ett parti som vill ställa KRAV på de som fått uppehållstillstånd. Alliansregeringen har sin ” jobblinje” men den verkar inte gälla för de 100 000-tals invandrare som lullar omkring år ut och år in på skattefinansierade bidrag.

– Är det så svårt att fatta att Vi inte vill ha detta samhälle.
– Är det så svårt att fatta att Vi vill ha en förändring i den förda invandringspolitiken.
– Eftersom ingen av de nuvarande sju riksdagspartier vill ta tag i integrationsfrågan är allternativet Sd. För att få Moder Svea på rätt köl igen så räcker det inte med SFI bonusar och ev språktester. Det finns en halv miljon människor som bor i fps ”utanförskapsområden” och om den förda politiken inte ändras med 100 000 nya varje år som i merparten hamnar i dessa områden är snart hela landet ett stort utanförskapsområde utom rena vita enklaver där du Göran och övriga i den politiska- och ekonomiska makteliten bor.

SvD
DN
SvD
Sydsvenskan

Annonser