Nu får väl snart mupparna i Miljöpartiet ge sig. Nu vill de att kommunerna ska tvingas ge undervisning på modersmål i matematik och engelska om det finns mer än 5 elever med samma modersmål i kommunen. 40 % av alla som kommer hit från annat land går ut med ej godkännda betyg i matematik och engelska.

– Vi skattebetalare är tydligen som en sjö med pengar som aldrig sinar när det gäller att ge ut skattepengar till vissa grupper. Men att ställa ett enkelt krav på dessa grupper vore djupt kränkande.

– Samtidigt kan man läsa i Aftonbladet om ett äldre par som är 87 resp 89 som inte ätit sig mätta på 4 månader.

Så medan köket i Folkets hus langar ut god mat till de gäster som kan välja lunchställe så smygs den mindre läckra maten ut i kantiner från samma kök till de äldre som inte kan välja.

– Att ge de som byggt upp landet ett drägligt liv finns det tydligen inga pengar till men att strö ut skattepengar till främst analfabeter från tredje världen finns det tydligen hur mycket resurser som helst till.

– Hur fan ska ni ha det? Man är tydligen svensk så fort man passerat Öresundsbron i vissa delar och kvitterat ut sitt pass från Konungariket Sverige, men att lära sig språket i landet som försörjer dig ska man tydligen inte ha några krav på.

Kommunerna ska tydligen tvingas till en massa saker men att lära svenskarna prata svenska finns det inga som helst krav på.

– Flerspråkighet är en tillgång för samhället och det ska vi dra nytta av. Tiden är förbi när vi bara gjorde affärer med Tyskland, Storbritannien och Frankrike

– Snart kommer väl kravet från något parti att vi som har svenska som modersmål ska lära oss arabiska. Iderikedomen riktigt frodas i de politiska leden. Jalla jalla!!
– Ska vi inte snart byta ut vår valuta mot någon gångbar arabisk valuta så lycksökarna slipper valutaförluster när de skickar hem bidragspengarna.
– När ska landet gå med i Arabiska Förbundet?
– Vad har Somalia, Afganistan, Irak förutom olja som antagligen handlas på någon råvarubörs på engelska. Vad ska vi handla med i dessa länder?
– Är det någon övning i det psykologiska försvaret som pågår, att testa hur mycket den ursvenska befolkningen tål innan det blir inbördeskrig?
– Nästan som man undrar om inte vissa politiker knarkar.
– Det räcker att läsa på Mps partiprogram om deras invandrings politik, de vill att hela världen ska komma och gå som de vill: Mp vill därför på sikt införa en helt fri in – och utvandring ur Sverige och övriga Europa.
– Med Mp i en ev sosseregering kommer antagligen minst 200 000 nya om året, främst från M-Ö, det är ju de medeltida hederskulturerna som Mona och Maria pratar sig varma för.

Sverigedemokraternas partiledning måste gnugga händerna med sådana här idiotiska utspel.
Svd

Annonser