Då ska bloggen presentera ännu en rätt som ingår i det multikulturella smörgåsbordet, nämnligen gruppvåldtäkt. Oftast är det ett gäng med småkukade killar från Mellan Östern som i brist på att sitta hemma och runka vill visa upp sina små skinnbitar de har inför några ”svennehoror”. Atagligen får de höra hemma vid köksbordet att svenska tjejer är inget värda och man kan bete sig som ett svin mot dem.

Tyvärr så råkade två 16 åriga tjejer ut för dessa hormonstinna araber och självklart skulle hela gruppen på 13 killar utsätta dessa stackars flickor för sexuella övergrepp. De småkukade araberna tvingade ner tjejerna i en källare och förgrep sig på dem i tur och ordning. Självklart i sann Mellan Östern stil passade de på att råna flickorna på mobiltelefoner och pengar samtidigt.

– Polisen förhörde minst 13 pojkar i varierande ålder som misstänkta för den grova våldtäkten som dessa stackars flickor blev utsatta för. 7 av dessa skitungar var under 15 år och kan ej dömas. Åklagaren kan enbart styrka att 3 pojkar har begått överreppen på flickorna varav en av skitungarna var under 15 så överlämnades han till de sociala för vård.

Våldtäktsmisstänkte 15-åringens advokat: Han är helt knäckt
– Som vanligt så är det så jävla synd om dessa skitstövlar som får sitta häktade i några dagar.

När rättegången skulle hållas i mars iår försvann den äldre av våldtäktsmännen, troligtvis fick han hjälp av sina anhöriga att fly från den svenska rättvisan till Irak. Kvar inför skranket fanns då en 15 åring som dömdes till det ” fruktansvärda ” straffet som 8 månaders sluten ungdomsvård samt ett skadestånd till flickorna på 92600 kr resp 118100kr.

– Om man nu kan skicka sin avkomma tillbaka till Irak så utvisa hela familjen.

Tydligen har den äldste av våldtäktsmännen dykt upp i landet och fått sitt straff, han dömdes till sluten ungdomsvård i 1år och 3 mån och tingsrätten skriver i sin dom att hade han varit över 21 år hade han fått 4 års fängelse.
Sydsvenskan
Fria Nyheter har referarat domen på bloggen samt bilder på Monas kulturberikare

Annonser