– Har du hört det förrut??
Nu så har en av räddningstjänstens brobyggare kommit med orsakerna till att Rosengårdsligisterna kastar sten, skjuter raketer , hotar och bespottar räddningstjänstens pesonal. Det är samma gamla visa man har hört förr.
– Det är ett samhällsproblem.
– Det krävs fler insatser från de som jobbar förebyggande med barn.
– De vuxna behöver hjälp, de är ofta trumatiserade av krig och då kan de inte stödja barnen i deras utveckling.
– De vuxna mår inte bra.

– Som vanligt är dessa ligister och deras föräldrar ett offer. Så dåligt kan inte de vuxna må, de lyckas ju klämma ut avkommor i parti och minut.

Konstigt att inte fattigdom, utanförskap, att svenskar är rasister kom med för det är väl svenskarnas fel att de väljer att bo i Rosengård eller andra invandrarghetton. Sen är de väl diskrimierade av den svenska arbetsmarknaden, därför de inga jobb får. Säkert är det svenskarnas fel också att de inte lär sig språket.

Felet är att det INGA krav ställs på dessa invånare som kommer till landet. När man kan lulla omkring i 10 -tals år utan att kunna ett ord svenska, trots man gått på SFI merparten av dessa år.
– Är svaret från våra 349 riksdagsledamöter att vi ska ge ytterligare 100 000 nya uppehållstilstånd om året.
– Är det den här stenkastarkulturen som de 7 partierna i riksdagen anser berika oss svenskar så mycket.
– 349 riksdagsledamöter kan ha samma åsikt i en fråga är helt otroligt. Inte en enda är kritisk till detta vansinne som håller på att ske i landet.

Jag kallar detta lullande kravlösa tillstånd för – Somalisering = en arbetsfri tillvaro på skattebetalarnas bekostnad.
Sydsvenskan

Här kommer en film som speglar polisens situation i våra invandrarghetton. Man kan höra när stenarna slår i polisbilen efter 35-50 sek in i filmen. Notera även hoten som den enskilde polismannen känner av de aggresiva barnen, han tvingas dra sin tjänstepistol.
Video

Annonser