Chauffören hade sagt till dem att de måste betala. De fortsatte att vara stökiga under bussfärden. Enligt chauffören hade de varit högljudda och sträckt ut benen så att dörrarna inte kunde stängas. När de steg av vid Ramels väg svor de åt henne och sedan kastade de stenarna som krossade rutorna.

– Vad synd det är om dessa buspojkar som måste betala för bussresan. Här visade busschaffören ingen respekt alls för hon ville de skulle betala sin resa. Ni måste verkligen känna er kränkta. Självklart så fick ni ut er vrede med att kasta ut några rutor på bussen.
– Kan ingen ge dessa ligister ett rejält kok stryk
– Det är väl det här klientelet som Mona vurmar så högt för, det är väl det här klientelet hon benämner som ”framtida pensionsräddare”.

– Är det detta Reinfeldt menar med det ” Nya spännande Sverige”, att man inte ska kunna kräva en biljett utan att få rutorna utslagna av ett stenregn. Det här landet befinner sig i fritt fall mot anarki och kaos, det finns ingen respekt varken för lagen eller de som ska sköta sitt jobb.
Det här beteendet är en av ingredienserna i det ”multikulturella smörgåsbordet” som våra 7 riksdagspartier pratar sig så varma för. Intifadan lär fortsätta i våra förorter …..
Sydsvenskan

Annonser