Idag pressenterades ännu en väljareundersökning, Novus Opinions. Den presenterades i Tv4 idag och Sd får 4,2% av rösterna. 2000 personer har svarat på frågorna under perioden 10-24 juni.
Göran Hägglund partiledare i Sverigefientliga kristdemokraterna är upprörd över hur många röster Sd får.
– Ja du Göran bättre du fokuserar på ditt egna parti istället, ditt parti har en nedåtgående trend och kan trilla ur riksdagen 2010. Sd har en stigande kurva och det skulle inte förvåna mig om Sd kan komma över 5 % i en väljarundersökning nu i sommar.

– Med uttalanden från statsministern om ”att bara invandrarna får jobb” löser det sig, men invandrarna kommer inga jobb att få/vill inte jobba. Sådana uttalanden visar bara hur inskränkt han är i sitt tänkande eller mer brist på tänkande.
-Med den flatheten att alliansregeringen inte vill ta tag i problemet med invandringen och dess konsekvenser för medborgarna kommer Sd att växa så det knakar.
Man kan läsa idag att 90-95 % av alla irakier som kom sökte asyl på ett eller annat sätt köpt sig en plats hit till ”hela världens socialbyrå” av smugglare, för en livstids försörjning via PUT, självklart är det Svenne Kålrot som betalar.
– Rikskriminalens spioner kan se att irakier med uppehållstillstånd i Sverige också återvänder ända till Irak i bil för att hämta folk.

Om inte något drastiskt händer angående invandringspolitiken från alliansregeringen ligger vägen öppen för Sd in i riksdagen 2010. Några utspel till valrörelsen går inte väljarna på den här gången utan regeringen måste visa handling och det Nu!!!
SvD

DN

Annonser