Mannen (läs: Skitstövel) fick 9 års fängelse för den här brutala misshandeln av sin flickvän. Domen kom idag av Linköpings tingsrätt. I mitt tycke borde han ha livstid, han har antagligen förstört den unga kvinnas liv.

Jag vet inte om ni läst om denna händelse men den utspelade sig den 23 april iår i Berga en invandrarförort till Linköping.

Mannen dunkade kvinnans huvud upprepade gånger mot marken och skrek, enligt vittnen, att han skulle döda henne.
Efter att ett vittne ingripit försvann mannen tillfälligt från platsen, men han återkom kort därefter med parets spädbarn i famnen, och stampade kraftigt med foten mot den redan medvetslösa kvinnans huvud.

Vittnet Egon säger att han såg ”mannen” dunka kvinnans huvud 5 -6 ggr i asfalten ”Det var som han höll på att krossa ett ägg” Efter ett tag kom mannen tillbaka med ett spädbarn på armen och han klev fram och stampade på kvinnans huvud ett antal ggr till och skrek ” Jag ska döda dig, jag ska döda dig ”

Den här ”mannen” (sätt in falfritt ord tex skitstövel) har misshandlat sin flickvän svårt, så svårt att hon ligger kvar på sjukhus än och har inte kunnat höras heller. Kvinnan har fått svåra huvud- och ansiktsskador av misshandeln.
Den här skitstöveln är känd sen tidigare av polisen och har tidigare dömts för våldsbrott. Den här skitstöveln har enligt obekräftade källor rötter från Kosovo.

Tyvärr så får den här skitstöveln inget större straff ett par år på sin höjd på någon anstallt. Han kanske kan återförenas med sin bror på Skänningeanstalten.

Corren: http://www.corren.se/archive/2008/6/5/jqwbq5jiq2cf4kq.xml

Västerviks- Tidning: finns även en burrad bild till där http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3548406

Vittnet Egon http://linkoping.expressen.se/nyheter/1.1134273/egon-forsokte-stoppa-mordforsoket

Uppdate:08-06-19
Åklagaren yrkar på 10 års fängelse för mordförsök, åklgaren anser att mordförsöket skall jämnställas med mord och minimistraffet för mord är 10 års fängelse.
Den åtalade som hoppat och stampat på kvinnans huvud ett antal ggr skyller på att han inget minns. Han var påverkad av hasch samt ätit en del ”benzo” samt han säger han var utsatt för hot och stress.

Den rättspsykiatriska undersökningen visade att ­ 23-åringen vid brottstillfället inte led av en allvarlig psykisk störning och han lider inte heller av en psykisk sjukdom, varför han kan dömas till fängelse.

Den 21-åriga kvinnan sitter i dag i rullstol, kan inte kommunicera. Hon närvarade ej under rättegången.
Dom meddelas den 27 juni.

Corren

Uppdaterad 08-06-27 Idag kom domen och han fick 9års fängelse för försök till mord.

Tingsrätten menar också att kvinnan skulle ha avlidit om hon inte kommit under sjukhusvård så snabbt som skedde. Kvinnan sitter i dag i rullstol, kan inte kommunicera och prognosen är osäker om hon någonsin kan bli helt återställd.

Corren

Annonser