Så har ännu en skottlossning skett i Göteborg under midsommarhelgen, den här gången mitt i city. Den här gången blev 2 män svårt skadade.

– Den ene mannen är allvarligt skadad men läget är stabilt. Den andre har livshotande skador, säger Carina Larsson vid Sahlgrenska sjukhusets pressjour till
GT.se.

GT

Enligt G-P ska 2 personer vara gripna för denna skottlossning, den på Hisingen sent på midsommaraftonens kväll har inga gripna än så länge.

Det är heller inte utrett om händelserna vid Vasagatan har något att göra med skottlossningen på Långströmsgatan på Hisingen sent på midsommarafton då två män fick lindriga skottskador.
– Det är alldeles för tidigt att säga, men vi kan ju konstatera att det var en skottlossning i går. Två personer blev skadade i går, och två personer blev skadade i dag, dagen efter. Det är rena fakta, säger Frans Dahlén.

Man undrar om det finns nått samband mellan skottlossning 1 och 2.

Detta är obekräftade rykten och uppsnappat från olika forum, Vilken sanningshalt detta har vet jag ej.

De båda männen, iförda solglasögon, försvann i bilen, en bronsfärgad Renault. Den här bilen en Renault Megane har lysts av värmlandspolisen nu ikväll. Bilens ägare är hemmahörande i Göteborg. Bilens ägare bor i närheten av skottlossningen på Hisingen ca (3km).
I G-T står det nu ” Enligt en obekräftad uppgift till GT ska en av de först skottskadade ha släppts från sjukhuset bara en timme före gårdagens händelser, och då ha talat om att hämnas.”

GT har fått med ett signalement i samma artikel: ”Angriparen – en 25-30-årig ljus, lång, smal och snaggad man med svenskt utseende, iklädd svarta jeans och linne – gick fram till sitt offer och skrek åt honom att lägga sig ner”

Signalement från internetforum från ett vittne: ”Mellan bilarna står 3-4 killar och diskuterar/tjafsar. Kroppsspråket är aggresivt. En av de är klädd i vitt linne och har rakad skalle, arabiskt utseende, nån tatuering hit och dit. De 2-3 andra var också av arabiskt utseende, jag hann inte se så bra så jag memorerade inte klädeseln till 100, men det var typ jeans, tshirt, kanske nån keps. De var i åldrarna 20-25.”

En person gripen för skottlossningen på Långströmsgatan, Hisingen. En man i 20- års åldern ska det vara enligt G-P.

GP
Sydsvenskan
DN
SvD


Ser ut att inte vara en lintott iaf på den pixlade bilden

Annonser