Enligt ett tips till bloggen ska den häktade serievåldtäktsmannens namn vara Shino Mohamed Hashi, född 1962.
Det finns en länk i kommentarerna till inlägget, klicka på det så länkas det till ett namn. Tack Alfons!

– Han är en av de allra värsta serievåldtäktsmännen i svensk historia, säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi.

Dags att media kommer med bild och namn för inte ska väl svenska folket undanhållas identiteten på denna serievåldtäktsman.

Min mediaanalys
G-T
08-06-19 14:35
Man kan läsa att ”smygaren” är häktad på sannolika skäl, den högre häktningsgraden.

Han kom in i rättssalen klädd i kriminalvårdens mysdress och med en blåvit handduk över huvudet. Han var alltså maskerad på ungefär samma sätt som ”smygaren” varit vid övergreppen.

G-P

Man kan läsa att Göteborgspolisen har anhållit en 46-årig man från Angered. I går anhölls han, misstänkt för elva våldtäkter i de nordöstra stadsdelarna mellan 1995 och 2005. Enligt norsk media kom han till Sverige från Etiopien 1988.

Som vanligt kan man säga att det var slumpen som gjorde att denna våldtäktsman kunde inringas. Norsk polis hade hans DNA redan 2002. Något samarbete melan polismyndigheterna i de båda länderna har inte i detta fallet förekommit.

Just nu avtjänar denna man ett straff på 10 månader för narkotikabrott. I samband med detta brott togs ett salivprov som skickade till SKL för analys och när analyssvaren kom tidigt i år visade det sig att DNA-profilen stämde överens med en gärningsman som våldtagit eller försökt våldta elva kvinnor mellan 1995 och 2005.

Han har ett gediget brottsregister:
1999-12-14 dömdes mannen av Göteborgs tingsrätt till rättspsykiatrisk vård för olaga hot mot en fd hustru.
2002-08-21 dömdes mannen än en gång för olaga hot, denna gång blev det 1 månad i fängelse.
2003-06-10 dömdes han av Oslo tingsätt till 3 års fängelse för våldtäkt, olaga hot och narkotikabrott.
2007-11-22 dömdes han av Uddevalla tingsrätt till 1 år fängelse, smuggling av kat är brottsrubriceringen.
2007-11-27 dömdes mannen av Mölndals tingsrätt till vilkorlig dom och dagsböter för försök till varusmuggling.
2008-01-31 dömdes han av Borås tingsrätt till 10 mån fängelse, brottet är bruk av kat.
G-P

I Oslo tingrett ble mannen også dømt for å ha kjøpt og brukt det narkotiske stoffet khat. Tiltalte selv hevdet i retten at han hadde tygget khat for overgrepene, og at han ikke husket noe fra overfallene

Aftenposten

En 46 år gammel svensk-etiopier er siktet for fem grove voldtekter og to voldtektsforsøk i Gøteborg-området

Aftenposten.no

Så här står det på Nyhetsportalen: Den smale mörkhyade mannen har tio våldtäkter på sitt samvete. Efter åtta övergrepp och ett uppehåll på sex år har han återigen satt skräck i nordöstra Göteborg med två nya våldtäkter i år. Nu tar TV3:s Efterlyst upp fallet med ”smygaren” för tredje gången

Så här ser smygaren ut enligt Expressen 15 december 2005 : Så ser han ut Afrikanskt utseende. Mellan 30 och 40 år gammal. Han har tidigare sagts ha smal kroppsbyggnad.

Göteborgs tingsrätt ”hemligstämplade” hans namn igår i samband med anhållandet.
-Varför allt ska vara hemligt kan man ha sina funderingar om och som vanligt så undanhålls en hel del fakta för medborgaren/läsaren.
– Varför går inte mediedrevet nu? Det här monstret borde kunna sälja en massa lösnummer med stora svarta rubriker.
– Varför hängs inte hans liv och leverne ut i media? Man kan ju bara se hur drevet gick ang Englafallet.

Värt att notera så har G-P en liten faktaruta om serievåldtäktsmän, de tar upp några fall och några namn på kända våldtäktsmän hängs ut. För att få sitt namn uthängt måste det tydligen vara ett ” gammelsvenskt” namn. G-P har glömt att skriva att mannen som dömdes i våras för 3 våldtäkter och 3 våldtäktsförsök även fick livstids utvisning. Även Dn har en sk ”faktaruta” även där mörkas samma uppgifter. Det står heller inget i media vilket narkotikabrott han suttit i fängelse för i Norge.

Så här skrev DN den gången.

En 24-årig man döms av Södertörns tingsrätt till sex år och sex månaders fängelse för tre våldtäkter och tre våldtäktsförsök. Mannen ska också utvisas efter verkställt straff.

Sydsvenskan
G-P
DN
SvD


Creeper

Annonser