På Expressen kan man läsa om tv-stjärnan som greps den 28 april 2008 för knarklangning/innehav. Ett antal pixlade bilder figurerar i de olika reportagen i och runt denna ”tv -stjärna” allt för att dölja vem det är för läsaren.

Den här bilden med en liten pixlad bild i högra nedre hörnet. Visst blir man nyfiken vem denna ” stjärna” är ? Den här bilden publicerades i samband med gripandet i Stockholm den 29 april i år.

Artikel i Expressen 29 april

Med lite detektivarbet får man fram en annan bild från Expressen, här är det Idols programledare 2006, som får nytt uppdrag. Nämnligen leda årets Grammisgala. Den här bilden är från 2006.

Rubriken till denna bild är ”Idols programledare får nytt uppdrag”

Expressen 2006

Här kan man säga att det är ”Gate Closed” uppdraget slutfört. Man kan se att det är samma personer på den lilla infälda bilden och bilden från 2006.

Läser man i Artikeln från 28 april har ” stjärnan ” fått en advokat som heter Gustaf Ljungström nu står det i en annan artikel daterad 6 juni att hon vill byta ut advokaten mot en annan.

Jag har för närvarande advokat Gustaf Ljungström från advokatbyrån Althin som jag blev tilldelad. Men nu när tiden gått lite o jag hunnit smälta allt som hänt inser jag hur mycket större mitt mål blivit än jag först trott. Jag har insett hur viktigt det är för min framtid o min situation inom arbete osv. eftersom jag jobbar inom medierna o har därför beslutat mig för att byta till en advokat som jag har lite mer kännedom om o känner mig tryggare med, nämligen Göran Witt-Strömmer

Artikel i Expressen den 6 juni 2008 Även i den här artikeln finns en ny pixlad bild.

Går man sen till Realtid och läser vad de skriver om denna stjärna får läsaren namn + opixlad bild samt namn på ”pojkvän” och ”artisten”
Realtid var ute tidigt med ”tv -stjärnans” namn det ska de ha credit för.

Tv-stjärnan Sanna Bråding åtalas nu tillsammans artisten Swingfly för narkotikabrott. Tv- och radiostjärnan Sanna Bråding åtals för narkotikabrott.
Den 14 juni 2007 köpte Sanna Brådings pojkvän, Mbumba Mwasa, och artisten Swingfly sammanlagt 15 gram kokain av huvudmannen i knarkskandalen

Artikel i Realtid

Artisten Swingfly är den till höger på bilden. Svart jacka och blå tröja.

Annonser