Uppdaterad nu med videon från Uppdrag granskning. Janne Josefsson möter ungdomar från Bergsjön.

Efterlyste gangsterbossen Denho Acar, 33, gömmer sig i Turkiet och skryter om sina brott i tv. I ett unikt brev begär därför polisen i Västra Götaland att hans uppehållstillstånd dras in.
– Vi vill få det här prövat, säger Sven Alhbin, ställföreträdande chef för länskriminalen.

Men Hans Bredberg, advokat och expert på utlänningsrätt, menar att polisen inte har befogenhet att göra en sådan begäran.
– Polisen i Göteborg är känd för att ha en offensiv linje som inte alltid stämmer med lagstiftningen, säger han.

OG bossen har just nu problem med Turkiska myndigheter eftersom han tagit sig in i landet på falskt pass. Han kräver 10000 kr i månaden av ” mobil langarna” i Göteborg. Dano behöver pengar till advokatkostnader i Turkiet. Han flydde till Turkiet efter att ha begärts häktad för anstiftan till mordbrand.

OG-ledaren Dano Acar krävde de framgångsrika langarkusinerna på 10 000 kronor/månad. Strax innan narkotikapolisen slog till och stoppade ”haschbutiken” i Bergsjön avlyssnades samtal från Acar till ligans huvudman.

Det är rätt, dra in hans uppehållstillstånd. men tyvärr så blir det väl inte så. Han berättade öppet i Tv om sina brott.

Janne Josefsson intervjuvade killar i Bersjön och de såg han som någon form av ” idol”. Tyvärr så ser SvT till så att intervjun med småkillarna i Bersjön kommer bort från tuben. StasiTelevisionen(SVT) gör allt för att sanningen skall undanhållas medborgarna.

Se den här videon från Uppdrag granskning. Att bara höra dessa småkillar gör mig mörkrädd. Är detta Månas framtida pensionsräddare som hon pratar sig varm för vi ser intervjuvas av Janne.

Aftonbladet
G-T
SvD

Här verkar en av ”påläggskalvarna” i OG vara ifarten. En 19-åring har våldtagit en 14-åring kille under pistolhot. Händelsen utspelade sig på nationaldagen i närheten av Rymdtorget, Bergsjön. 19 -åringen ska ha erkännt ytterligare en våldtäkt mot en annan man under vapenhot.

19-åringen som umgåtts i OG-kretsar är tidigare dömd för misshandel, grov stöld och häleri vid tre tillfällen. I de första misshandelsmålen dömdes han till vård inom socialtjänsten. För stölderna fick han dagsböter

Där ser man hur ”vård inom socialtjänsten” fungerar. Nu borde den här stjärtgossen få några år på lämplig anstallt. Mer än några år vågar man väl inte hoppas på i detta ”Kalle-Anka” land
G-T

Annonser