08-06-18
Dom har kommit idag och straffet blev 2 månaders fängelse för sexuellt ofredande och flickan ska ha ett skadestånd på 13 100kr. Åklagaren yrkade på utvisning men fick inget gehör för detta av tingsrätten.

VK

De två asylsökande män, 22 och 26 år gamla, som sitter häktade sedan den 24 maj misstänkta för försök till våldtäkt på en 13-årig flicka i Åsele, åtalades i går. De står nu misstänkta för sexuellt ofredande.
– Enligt åklagaren har 22-åringen tagit ett grepp om flickans arm och fört in henne i trapphuset. Där ska männen ha hållit fast flickan och sexuellt berört henne genom att kyssa henne. Vidare har 22-åringen berört flickans ena bröst medan 26-åringen dragit ner hennes mjukisbyxor och berört hennes bak.
Åklagaren kommer att kalla två jämnåriga kamrater till flickan som vittnen när rättegången ska hållas. Dessutom kommer den polis som dokumenterat en skada på 13-åringens ena arm att höras. I sin stämningsansökan yrkar åklagaren också att de båda männen ska utvisas från Sverige med förbud att återvända.

Jag vet inte vad man ska säga mer än att … Avskummet ska ut ur landet så fort om möjligt

VK1
VK2
Vk3
Kommentarerna och länkarna säger allt vad Åseleborna säger om flyktingarna som finns i kommunen

Annonser