Ser att Svd kommenterar den organiserade brottsligheten på ledarplats, tydligen lobbar ledarskribenten för ett ”svenskt FBI”.
” Polisens Nya vrålåk”

Det räcker att se vad som hände igår i Värmland, bankrån i Årjäng, skottlossning med mord som resultat i Grums och upplopp i söndagskväll i Kronoparken, Karlstad. Någonting måste hända iaf inom polisen. Alliansens ” Nya Sverige” håller på att bli ett ”Nya Vilda Västern”.

Man får det samhälle man förtjänar, det militära försvaret av landet är ett stort skämt, tydligen är det viktigare med de fåtal militärer som finns kvar, finns på utlandsuppdrag i Afganistan eller patrullerar kusten utanför Somalia.Polisen har sparbeting på 300milj, RÅ har ett underskott på 50 milj, någon gränskontroll finns ej norr om Gävle, våra anstalter och fängelser är överfulla och generaldirektören för Kvv vill att fångarna ska släppas fria efter halva straffet.

– Det viktigaste i landet just nu är att importera 100 000 ”pensionsräddare” per år, kosta vad det kosta vill. Denna import är så viktig för landet att den ej får räknas på.

-Använd några miljarder av budgetöverskottet till dessa myndigheter. De här myndigheterna är grunden för vår demokrati och rättstatens beskyddare.

SvD

Somailainsatsen kostar 156 milj

Annonser